Apr
18
Cum pentru a ajuta un adolescent cu acnee

Primul semn de predispoziție la acnee, de conținutul de grăsime de păr, care poate ieși în formarea de matreata. Următoarea etapă de schimbări acoperă pielea de pe frunte, în principal черепното de păr. În plus, ceea ce devine gras pe piele apar acnee și purulente cos. Порастващото un copil timid de la această schimbare, de obicei, a decis sa lanseze mai lungă breton, iar la fete, interesul pentru machiaj începe să crească.

21Primele simptome.

În etapele ulterioare devin grași de votare nas, bărbie, pe spate, între omoplați, în gât și pe umeri.

Până în prezent, acneea nu este vizibil. Dacă unul din părinți a fost проблемнаа pielii și acnee, fugi de ani, probabilitatea ca la următoarea generație a este de 50%. De la ambii părinți, probabilitatea crește până la 70%.

Acnee vorbi atunci când gras diviziile încep să apară acnee si pustule /papule și pustule/.

5 lucruri importante pe care trebuie să știți, dacă porasnaloto lea copil are acnee

  1. Igiena

Tenul gras trebuie să mențină perfect curat, pentru a nu devine un mediu pentru dezvoltarea bacteriilor. Masina de spalat ar trebui să fie făcut cu gel-spumă pentru tenul gras, nu cu săpun, alcool, produse și șervețele umede într-o băutură pe bază de, deoarece acestea provoacă pielea mai puternic de grăsime. Mult mai des se spală părul și fața cu apă și săpun (alcool), cu atât mai insistent devine омазняването. Cu utilizare prelungită, pielea devine sensibilă și pierde capacitatea de a se apăra împotriva bacteriilor.

Recomandabil este aplicarea de animale de măști din lut alb sau caolin (împachetări cu nămol). Acestea absorb grasimea cu păr și cu pielea fetei, nu creând riscul ulterioare puternic de grăsime. La o lingura de argila alba/caolin, se adaugă un vârf de cuțit de zinc și un vârf de cuțit de pulbere de sulf (vândut în farmacii), se amestecă cu apă până se obține pastă lichidă. Se aplică pe pielea capului sau pe fata, și după uscare, se spala cu apa calda. Masca se poate aplica de 2-4 ori pe săptămână.

  1. Пилингите

Produse cu efect de peeling, nu ar trebui să folosească mai des decât o dată pe săptămână. În ciuda faptului că anunțurile de studiu la altul. Pielea copilului nu este suficient de dens și de a exagera scrubs va transforma într-un foarte sensibil. Acest lucru înseamnă că veți începe să roșește ușor, rănile se vor vindeca mai lent, ușor de format pete inflamatiile, va fi predispus la alergii, virale și infecții bacteriene. Astfel pielea ta este gata de a dezvolta acnee în forme mai severe, din cauza abilitati reduse de a se apăra și de a recupera.

  1. Acnee și acnee nu ar trebui să fie strângând la domiciliu

În cazul în care există puncte negre, acolo, în același timp, cel mai probabil, să apară pustule. De curățare a punctelor negre este un moment important în tratamentul de acnee la etapele inițiale de dezvoltare a acesteia. Dacă nu sunteți în mod regulat curata, porii pielii devin mai largi. Cea mai importantă condiție este de curățare poate fi făcută de către un tehnician calificat, pentru a nu разранява pielea de prisos, și nu creează un risc de разпространявне de infecție. Degradarea poate fi cauzată și de un cosmetician, care nu a fost suficient de bine pregătite pentru a evalua la ce nivel de inflamație poate funcționa în condiții de siguranță. Unele tipuri de inflamație necesită colaborarea cu medicul dermatolog.

22

De cele mai multe ori în тинейджърска vârsta creează prostul obicei de чоплят și strângând rinichi. Obiceiul, de la care este trimis de dezvoltare de contact, acnee-una dintre cele mai dificile pentru a trata. Când înțelept comprimat și ore se formează cicatrici, pete si pielea devine aspră și neregulată.

  1. Auto-tratament

Своеволното utilizarea de “Acnee ieșiri”, “Зинерит”, “Ретин Și” și alte antiacneic care are produse nu ar trebui să facă, fără o consultare cu un specialist. “De utilizare a acestora, fac pielea резистентна (трудноразрешимая tradiționale de tratament). Acneea poate dezvolta în cronica, și să rămână, ca boala vine de vârstă.

  1. Psihicul

Există părinți care nu se gândesc cât de mult pentru a suprima influenta acnee asupra psihicului copilului. Ei nu-și dau seama cât de mult se schimbă pe încrederea în sine și себеоценката copilului, atunci când el aude porecla a venit din rinichi. La vârsta în care fiecare copil vrea să fie харесвано și одобрявано de la colegii de clasă și prietenii, rinichi se găsesc brusc un obstacol pentru a obține cu un prieten. Adesea, acest lucru se transformă copiii în spații închise și некоммуникабельное. Acest lucru este rău себеоценка poate împiedica de dezvoltare de realizare a lor, ca oameni maturi.