Apr
19
5 greseli pe care le fac oamenii cu acnee cu vârsta între 20 și 40 de ani

Dacă 20-40 de ani în urmă și până în prezent continuă să merg cosuri adanci, dacă aveți porii largi, puncte negre și pete, înseamnă, de tineret acnee a devenit cronică.

Ce puteți spune cronica, acnee?

  1. De obicei, în jurul menstruației apar profunde, dureroase, acnee, care trec încet. Mult timp după ce отшумяли rămân втърдени și pete intunecate.
  2. Pielea vi se pare uscat, dimineața, după измивне, dar spre seară devine лъщяща și gras.
  3. Apar albe si puncte negre, structura dur, accidentat porii largi, există cicatrici și pete.

Cele mai frecvente greseli pe care le fac oamenii cu acest tip de piele sunt:

  1. Pochistvash persoana ежденевно cu alcool, săpun, șervețele umede.

23Cu siguranță crezi că acele produse, după dezinfectare, ceea ce înseamnă, de ajutor pentru a ta piele. Ceea ce aveți nevoie să știți, că, după utilizarea unor astfel de produse, ea începe să iese în evidență în două ori mai multe grasimi pentru a compensa drenare. În plus, aceste produse fac ca pielea este foarte sensibila. Începe să se roșește ușor, face pete inflamatiile, pentru a se scurge și подпухва dureros la lichidarea комедоните, ranile se vindeca mai greu. Sfat: pune-te cu gel – spumă pentru spălarea feței cu care почистваш dimineata si seara pe fata. Dacă vă decideți să vă face propriul produs pentru curățare, пепоръчвам vă bucura de lut, diluat în apă. Cu un tampon de bumbac, înmuiate în această casă de lotiune, обтривай fața dimineața și seara, după ce-l измивай cu multă apă. Хумы обезмазнява si curata.

  1. Търкаш pielea cu un scrub sau peeling.

Eu cred ca tu crezi ca aceste produse fac pielea mai fină și netedă. De fapt, ea pare mai buna pe tot parcursul zilei, în care a fost făcut de frecare, dar imediat după aceea, începe foarte repede pentru a вроговява de celule și creează mai mult de un strat dens de pe același loc. Este o reactie de aparare a pielii, care este o manifestare de toate locurile, în cazul în care celulele de la suprafață sunt eliminate prin frecare. Același efect se obține și atunci când utilizați astfel de produse în zona de călcâi. Cele mai multe ori te изтърква stratul de sus, cu atât devin mai dens. Sfat: în Cazul în care decide să cumpere produse pentru exfoliere, se uită la astfel de, care conțin enzime și de a le folosi de două ori pe săptămână. În cazul în care decide să cumpere normal peeling cu particule abrazive, utilizați-l cu atenție – nu търкай puternic și de lungă durată, pentru a nu протрие pielii. Dacă vă decideți pentru a găti acasă scrub, vă recomand să-l fac din făină de porumb și lapte acru. Cu acest amestec pentru a face peeling facial de două ori pe săptămână.

  1. Primești un antibiotic masca pentru fata.

Există o veche metoda de tratament acnee, că medicina modernă neagă. Антибиотикът temporar calmeaza iritatiile, iar acest lucru creează un sentiment de succes. Într-o mare procent din cazuri, după astfel de proceduri, pielea incepe sa se încinge cu putere mai mare, și de multe ori, în afară de гнойните acnee apar negi. Imunitatea pielii – s-a prăbușit, și își pierde capacitatea de a se apăra împotriva bacteriilor și virușilor. Prea poate зачестят stea pe herpes, стафилококови infecții, alergii și multe altele. Sfat: Dacă антибиотикът nu-ți ies de la medic, care mă oblig să le-au văzut și medicamente – încetați imediat utilizarea acestuia. Ingredientele care asigură обезмазняващо acțiune de piele: alb argilă, caolin, zinc, decoct de coaja de stejar, sucul de la дюла. Puteți le-au instalat în măști pentru față și подпомагаш de recuperare a pielii după inflamație.

  1. Стискаш гнойните cosuri si puncte negre.

Dacă nu sunteți un profesionist cosmetician, nu sfătui să facă acest lucru. Când eliminați puncte negre /комедоните/ are o mare importanță puterea și direcția în care se face presiune pe piele. Poate chiar cosmetician nu face față cu succes, în cazul în care nu sunteți foarte bine pregătiți. Некомпетентното comprima poate infecta pielea, provoca vânătăi, насинявания și de a provoca, de a le transforma în pustule pe a doua zi.

Гнойните rinichi ar trebui să fie manipulate numai extrem de calificat, specialist cosmetician, care știe la ce adâncime-este o inflamatie, pentru a nu provoca разнасяне pe infecției în profunzime sau răspândirea de inflamație la suprafață. Dacă гнойната cos conține o infecție, prea este posibil pentru a obține răspândirea bolii pe sanatoase de votare. Непрофесионалното tratament profunde inflamație poate provoca formarea de chisturi, cicatrici și rezistente la pete. Sfat: dacă комедоните și гнойните rinichi mai mult de 3-4 sigur de a vizita un cosmetician, pentru a le curăța în mod profesional.

  1. Utilizați terapeutice produse pentru acnee

Безразборного utilizarea de produse, cum ar fi “out Acnee”, “Зинерин”, “Ретин Și” și alte transformă pielea în cronica боледуваща de acnee. Ea devine din ce în ce резистентна /inadecvat la tratament/. Necontrolată a излющване după astfel de proceduri devin pielea foarte sensibilă și ușor de разранима. Puncte negre și гнойните acnee continuă să apară, dar tratamentul lor nu poate avea loc în moduri convenționale.

Dacă toate cele enumerate aici vă este familiar, sau dacă aveți unele dintre metodele de probleme, să știi că există, ca te ajuta cu plecarea, care полагаш pielii la domiciliu, dacă спазиш sfaturile pe care le-am scris.

24

Vă rugăm să rețineți că acneea este greu o boala care nu se poate vindeca doar cu animale de loțiuni și măști. Trebuie să lucreze și cu un cosmetician profesionist. Este important, având grijă de pielea lor, să постанство și disciplinei, în scopul de a vindeca în mod categoric și pentru totdeauna.

Program pentru tratarea greu de acnee a venit de la americani естетитични clinici, tratamente durere cu succes de mult timp, face pielea mată, netedă și curată, inchide porii, indeparteaza punctele negre și petele, netezi cicatrici.

Daniella] deja de 20 de ani îi ajută pe oameni cu o acnee de a realiza porțelan de piele pentru totdeauna, fără durere și fără nici un risc. Programul a fost dezvoltat în salonul “Ciudat Medic” nu-și petreacă mai mulți ani de așteptare, pentru a vedea frumos fără fond du-tang, și veți vedea că acest lucru este posibil, pentru a fi mai frumos decat 5 sau 10 ani.

Sunați-089 9966 745 și de a salva dvs. de oră pentru o consultatie gratuita…

Și primești un sfat, cum de a rezolva problema o dată pentru totdeauna. (Notă: dacă nu răspunde imediat apel, în prezent, suntem de lucru cu clienții. În acest caz, vom reveni cu un apel la prima ocazie).